Serc

HBO

Wonen in Amersfoort
Scholen in Amersfoort
Wijken in Amersfoort
Kinderopvang in Amersfoort
Medisch in Amersfoort

Hogeschool HU Amersfoort

Studeren in Amersfoort is leuk en verrassend. Onze stad staat bekend om haar sfeer: kleinschalig, gevarieerd én gezellig. HU Amersfoort heeft een breed aanbod hbo-studies in de vakgebieden zakelijke en financiële dienstverlening en sociaal agogisch werk. Aan jou de keus!

Website school

Evangelische Hogeschool

Als je bewuste keuzes wilt leren maken voor je leven, als je wilt bezinnen voordat je verder gaat met studeren, kies dan voor de Evangelische Hogeschool. Ons onderwijs richt zich op geloofstoerusting, persoonlijke ontwikkeling, oriëntatie op cultuur en maatschappij, intellectuele ontwikkeling, studievaardigheden en studie- en beroepskeuze. Zodat je de mens wordt die je bedoeld bent te zijn.

Website school

Nederlandse Beiaardschool

De Nederlandse Beiaardschool is opgericht in 1953 in Amersfoort. Sinds de oprichting in 1953, hebben meer dan 250 studenten hier gestudeerd; bijna de helft daarvan uit het buitenland. Ze zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de 182 carillons in Nederland, en bekleden functies in vele andere delen van de wereld. Het is de enige plaats ter wereld waar het vak Beiaard wordt gegeven tot op het hoogste niveau, dat van Master of Music.

Website school